ZANGSCHOOL

De zanglessen die ik geef, zijn vooral gericht op zangtechniek (ademhalingstechniek, interpretatie) en performance. Wil je je stem graag ontwikkelen en gemakkelijker leren zingen dan is Zangschool Eveline de juiste keuze. Mijn uitgangspunt is dan ook, ongeacht het niveau waarop een nieuwe leerling start: er moet duidelijk vooruitgang worden geboekt.

 

Er worden individuele lessen aangeboden. Elke leerling krijgt een intensieve en persoonlijke begeleiding. Om een goed resultaat te boeken, is het noodzakelijk om elke week les te nemen. Standaard word je elke week 30 minuten ingepland.

 

Ik werk met een eigen lesmethode. Na een eerste kennismaking wordt voor iedere cursist(e) een eigen lesprogramma samengesteld. Het tempo hangt van de leerling af. Daarnaast wil je natuurlijk graag nummers zingen in de stijl waar je van houdt. In de les is het mogelijk om daar speciale aandacht aan te besteden. Dit kan pop, rock, jazz, soul, R&B, country of musical zijn (geen klassiek).

 

Eenmaal per jaar wordt een leerlingenmiddag georganiseerd. Leerlingen krijgen dan de kans om een lied te zingen in het bijzijn van medeleerlingen, familie en vrienden.

 

De zanglessen zijn voor iedereen: jong, oud, beginners of gevorderden en alles wat daar tussenin zit.